Facebookissa on jaettu inspiraatiojulistetta, jossa pieni tyttö keijukaissiivet selässä sanoo, että hemmettiin tämä maailma! Minä lähden Ihmemaahan!
Juliste tuli mieleeni, kun eräs ystäväni kysyi, mikä on se Vorteksi, josta Esther Hicks jatkuvasti puhuu.
Niille, jotka eivät tiedä, seuraan amerikkalaista henkistä opettajaa Esther Hicksiä, koska ilman häntä elämästäni ei tule mitään.
Vastasin ystävälleni, että Vorteksi on Ihmemaa.
Vorteksi on se paikka, jossa kaikki on sellaista kuin haluaisimme kaiken olevan.
Hicksin mukaan kaikki ”halun raketit”, joita olemme elämämme aikana laukaisseet, ovat Vorteksissa odottamassa, että alamme resonoida niiden taajuuksilla.
Tämä kuulostaa monimutkaiselta, ja siksi olenkin kirjoittamassa Estherin opeista kirjaa.
Mutta keskittykäämme tänä perjantaina vain Ihmemaahan.
Olen ajatellut asian näin:
olemme kuin radiovastaanottimia, jotka on viritetty sellaiselle taajuudelle, että lähetys, jonka vastaanotamme on se, minkä näemme ympärillämme.
Estherin mukaan nimittäin se, mitä ”näemme” on vain harhakuva.
Ihme kyllä, tiedekin tukee tätä ajatusta. Mehän emme näe mitään siinä mielessä, että ”todellisuus” leikkautuisi ja liimautuisi aivoihimme sellaisena kuin se on. Aistimme välittävät meille informaatiota, jonka sitten aivomme kääntävät meidän ymmärtämiksimme kuviksi. Se, millaisia nämä kuvat ovat, riippuu enemmän siitä, millaisia kuvia olemme tottuneet näkemään kuin millaisia ne ”oikeasti” ovat.
Jos se, minkä juuri nyt näemme, ei vastaa sitä, mitä toivoisimme näkevämme, voimme aina vaihtaa taajuuksia.
Miten se tapahtuu?
Se tapahtuu tukeutumalla siihen ihmeelliseen kykyyn, joka erottanee meidät muusta luomakunnasta: mielikuvitukseen.
Me voimme kuvitella aivan mitä vain.
Mikä vielä merkillisempää, aivomme eivät ymmärrä ”toden” ja ”kuvitelman” välistä eroa. Aivojemme kannalta yksisarvinen on aivan yhtä todellinen kuin lasi piimää. Jos kuvittelemme syövämme sitruunaa, alkavat sylkirauhasemme aktivoitua vaikka lähin sitruuna olisi kilometrin päässä K-marketissa.
Jos olet tilanteessa, jossa ”todellisuus” ei vastaa odotuksiasi ja toiveitasi, kuvittele ihmemaa ja mene sinne, kuten se pieni tyttö julisteessa. Vietä siellä mahdollisimman paljon aikaa.
Kuvitteluretkistä seuraa mielialan koheneminen. Mielialan kohenemisesta seuraa aivovirkeys. Aivovirkeydestä seuraa kekseliäisyyttä. Kekseliäisyydestä seuraa ongelmanratkaisuja. Ongelmanratkaisuista seuraa rohkeutta ja rohkeudesta seuraa valintoja, jotka vievät sinut kohti unelmiesi toteutumista.
Tässä ei ole sen enempää mystiikkaa kuin maailmankaikkeudessa yleensä.
Se, että maailmankaikkeutemme on todella mystinen, on sitten aivan eri asia.
Hus ihmemaahan siitä ja heti!