Keskustelua ulkoavaruuden olennon (UAO) kanssa osa 1

UAO: Teillä on sitten nätti planeetta!

Minä: Joo niin on, kiitos. Harmi vaan, että ei oikein voida nyt nauttia siitä….

UAO: Ai miksi ette?

Minä: No koska me ollaan sodassa 😢.

UAO: OMG – mikä planeetta on hyökännyt teidän kimppuunne????

Minä: Ei kun tää ei oo tähtien sota. Me soditaan täällä keskenämme.

UAO: Täh??? Miksi?

Minä: No koska yksi porukka hermostui kun yksi toinen porukka sai liikaa valtaa tai jotain ja ne halus varmistaa ettei sen porukan valta enää kasvais niin ne hyökkäsi yhden kolmannen porukan kimppuun joka on siinä niiden vieressä ja kuului joskus niiden porukoihin mut ei enää kun ne tykkääkin enemmän siitä toisesta porukasta vaikka se on kyllä tosi kaukana niistä mutta siis joka tapauksessa se eka porukka alkoi tuhota sitä kolmatta porukkaa ja sitten melkein kaikki maailman muut porukat hermostui ja sanoi ettei tää nyt oikein vetele, koska sen porukan, jonka kimppuun hyökättiin,  pitää itse saada päättää kenen kanssa se hengaa ja nyt siis tän koko planeetan porukat on sodassa ja…..

UAO: Öööö mut tossahan ei oo yhtään mitään järkee! Tehän ootte kaikki porukat tällä samalla planeetalla ettekä pääse täältä mihkään pakoonkaan kun teillä on aika alkeellinen toi teknologiakin, niin kannattaako teidän alkaa keskenänne tapella?

Minä😭

UAO: Tota tota – mun pitääkin tästä nyt lähteä. Tsemppiä, pärjäile ja ollaan kuulolla (katoaa äkkiä teleportaalisesti toisiin galakseihin, eikä koskaan enää palaa). 

ARKISTO: