You are currently viewing Ulos mukavuusalueelta

Ulos mukavuusalueelta

Olen jo kahdessa kirjassani ilmoittanut olevani Esther Hicksin fani, joten asiaa on turha lähteä enää kieltämään.

Miksi se pitäisi kieltää?

No siksi, että Esther kanavoi henkienergiaa nimeltä Abraham. Hän kanavoi Aabrahamia kiertueillaan, jonne ihmiset tulevat saamaan vastauksia kysymyksiinsä.

Monet pitävät Estheriä huijarina koska, no, henkienergia.

Eräs ystäväni, kaksi akateemista tutkintoa suorittanut väitöskirjatutkija kertoi minulle taannoin ryhtyneensä myös Estherin faniksi luettuaan kirjani Lyhyt matka perille. Hän kuuntelee Estherin Youtube-videoita nykyään päivittäin 2-3 tuntia.

Seuraus: hän onnistuu nykyään kaikessa mihin hän ryhtyy.

Kanavoidessaan Esther on eräänlaisessa transsissa. Hänen persoonansa muuttuu. Hieman pidättyväisestä amerikkalaisrouvasta tulee huikea lavatähti. Estherin huumori ei ole mitään näppärää talk show-sanailua. Kuvaisin sitä yhdellä sanalla:

Totuus.

Mistä tiedän, että Esther puhuu totta eikä huijaa?

Lainaan Raamattua. Danielin kirjan luvun 12 jae 3 kuuluu seuraavasti:

”Oikeat opettajat loistavat niin kuin säteilevä taivaankansi, ja ne, jotka ovat opastaneet monia vanhurskauteen, loistavat kuin tähdet, aina ja ikuisesti”.

Estherin kanavoima Abraham-energia soittaa sieluni kieliä. Abrahamin viisaus saattaa hyvinkin kummuta Estherin alitajunnasta mutta mitä väliä!

Juttu toimii. Se toimii, koska se on puhdasta rakkautta.

Kuuntelin tänä aamuna kolme tuntia Abrahamia. Olen ollut hieman alamaissa ja päätin, että keskityn nyt olennaiseen eli taajuuksieni korjaamiseen.

When love goes wrong, nothing goes right , lauloi Marilyn Monroe. Muuntaisin tämän muotoon

Kun taajuudet ovat pielessä, mistään ei tule mitään.

Mitkä taajuudet?

No sen energian taajuus, joka meissä väreilee ja jonka toisissamme tunnistamme. Tiedättehän ne aamut, kun noustaan ”väärällä jalalla” ja koko päivä on pilalla. Silloin auttaa vain yksi asia: Aabraham. Hän korjaa taajuudet hetkessä. Asiat alkavat sujua. Kokeiltu on!

On suuri harmi, etteivät Estherin lukuisat Youtube-videot aukea niille, jotka eivät osaa englantia. Siksi olen nyt päättänyt tehdä jotain sille, että suomalaisetkin saisivat nauttia Abrahamin viisaista sanoista.

Abrahamista lisää myöhemmin. Nyt toivotan valoa viikonloppuun. Toivotan myös kaikille rohkeutta lähteä seikkailemaan turvallisuus/mukavuusalueen ulkopuolelle ja olemaan avoin uusille ajatuksille.