You are currently viewing 24. päivä: iltatähti

24. päivä: iltatähti

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blog
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Tässä blogisarjassa repsahtanut meditaatio-ohjaaja yrittää päästä takaisin rutiiniinsa, vastaamalla Winter Feast For The Soul -tapahtuman haasteeseen: 40 minuuttia päivässä 40 päivän ajan. 

Tämä päivä osoittautuu tulokselliseksi.

Meditoin aamulla 20 minuuttia ennen käsikirjoituksen kimppuun käymistä. Yllättäen saan sen kasaan, ensimmäistä kertaa. Kaikki palaset löytävät paikkansa ja vaikka työtä on vielä paljon edessä, minulla on nyt yhtenäinen dokumentti, jonka nimi on Iso Ajatus.

Minulla on kirjan käsikirjoitus!

Istun koko päivän koneen ääressä huonossa asennossa ja viideltä selkää särkee. Koko keho on jumissa. Päätän meditoida poikkeuksellisesti makuuasennossa. Kuuntelen Sonia Choquetten äänitteen. Pidän hänen äänestään. Se rauhoittaa.

Illalla teen pitkän kävelylenkin. Tapaan henkilön, joka sanoo olevansa onnellinen. Hän asuu yksin pienessä yksiössä, elää vaatimattomasti ja on työtön. Hänellä ei juuri ole ystäviäkään. Mutta hän kertoo uskovansa siihen, että elämä kantaa. Ja hän nauttii joka hetkestä.

Tunnen kateuden häivähdyksen. Kumpa minunkin uskoni olisi noin vahva.

Kotiin kävellessäni taivaalla loistaa iltatähti kirkkaana ja myöhemmin esiin vierähtää lähes täysi kuu. Nukahdan taas sen valossa.