You are currently viewing Kesäkuuri

Kesäkuuri

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blog
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

1. Kesä ei kestä kolmea kuukautta vaan yhden hetken kerrallaan. Pysy siis sitkeästi tässä hetkessä, koko kesän ajan.

2. Hymyile. Aivot eivät tiedä mistä paikasta hymy tulee mutta vaikutus on sama: parempi olo. Hymyile ainakin 17 sekuntia kerrallaan. Et ehkä malta lopettaa.

3. Kiitollisuus on tietoisuuden korkein aste. Se on mielialan pikakohtentaja. Kiitä kaikesta koko ajan ja mitä paskempi olo, sitä enemmän kiitä!

4. Anna anteeksi, kaikille ja kaikesta. Erityisesti itsellesi. Itseasiassa sinun ei tarvitse koskaan pyytää anteeksi keneltäkään muulta kuin itseltäsi. Kunhan vain sitten myös muistat antaa itsellesi anteeksi.

5. Älä ole mitään vastaan. Ole kaiken hyvän puolella. Paha katoaa maailmasta, kun sitä ei ruokita huomiolla.  Keskitä huomio siihen, mitä haluat lisää, älä siihen, mitä et halua.

6. Nuku. Se on parasta meditaatiota. Ja vetelehdi. Siitä aivot tykkäävät. Ja haukottele. Aivot ovat aivan innoissaan.

7. Ole kiltti ja ystävällinen. Osoita myötätuntoa. Aivot tykkäävät siitäkin!

8. Tee jotain, mitä et uskalla tehdä. Käy vaikka roskiksesta dyykkaamassa leipää. Sillä lailla sinnikyys lisääntyy ja rohkenet tarttua todellisiin pelkoihisi.

9. Kesä on rakkauden aikaa. Jos rakastettua ei ole näköpiirissä niin juuri nyt on aika tehdä asialle jotain. Jos kammoat nettideittausta, laita heti nettideittipalstalle profiili. Kuvan kanssa! Ja ryhdy sitten ottamaan reippaasti yhteyksiä. Käytä hyväksesi jokainen tilanne kohdata uusia ihmisiä. Puhu tuntemattomille kesäjuhlissa tai festivaaleilla. Hymyile söpölle tyypille kaupan kassajonossa. Firttaile bensa-asemalla. Ehdota treffejä. Kysele puhelinnumeroita. Pyydä päiväkahveille tai heinälatoon.  No okei, ainakin lavatansseihin.

10. Syö vihanneksia. Älä lihaa. Lihantuotanto aiheuttaa kärsimystä tuotantoeläimille mutta porkkanat kestävät teurastusta paremmin. Syö siis niitä. Sekä herneitä, kukkakaalia, pinaattia. Mitä vaan millä on juuret.

11.   Rakasta itseäsi. Rakasta itseäsi. Rakasta itseäsi. Ryppyinesi, läskeinesi, suonikohjuinesi , kaksoisleukoinesi, kaljamahoinesi, raskausarpinesi. Tässä maailmankaikkeudessa ei ole ikinä ollut sellaista kuin sinä eikä koskaan tule olemaankaan. Tee meille palvelus ja osoita itsellesi rakkautta, jonka ansaitset.

12. Opettele ulkoa Tolteekki-intiaanien 4 elämänohjetta:

  • Puhu kaikille kauniisti
  • Tee aina parhaasi
  • Älä oleta mitään. Ikinä, kenenkään suhteen eikä missään tapauksessa.
  • Älä ota mitään henkilökohtasesti

13. Usko, että kaikki lopulta järjestyy oli tilanne mikä tahansa. Juuri nyt, tällä punaisella hetkellä sinun ei tarvitse tiedää vastauksia mihinkään kysymykseen. Ne tulevat kyllä kun aika on. Syö odotellessasi jäätelöä ja mansikoita. Lue mukavia kirjoja. Kuuntele iskelmäradiota.

Nollaus toivottaa sinulle hyvää kesää! Blogin kirjoittaja ryhtyy viimeistelemään kirjaansa ja palaa asiaan elokuun alussa. Youtube-kanavallamme julkaistaan kesän aikana inspiroivia videoita ja voit aina ottaa meihin yhteyttä, sillä olemme tavattavissa. Aina!